Репозиторій ВТЕІ
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД РІК РЕЙТ
29258 Меню за QR-кодом : безпечне та зручне рішення для ресторанів під час війни Постова В.В. Тд 2024-04-09 39
29257 Меню за QR-кодом : безпечне та зручне рішення для ресторанів під час війни Постова В.В. Тд 2024-04-09 34
29256 Комплексний механізм стимулювання туристичної привабливості Вінницької області = Comprehensive mechanism for stimulating tourist attractiveness of Vinnytsia oblast Антонюк К.Г. Сун 2024-04-04 41
29253 Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень України в сучасних умовах Постова В.В. Тд 2024-03-22 42
29252 Formation and ensuring security in the restaurant business Postova V. М(з 2024-03-20 48
29251 Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу Постова В.В. Сун 2024-03-11 68
29250 Розробка стратегії партнерських відносин закладів ресторанного бізнесу з фермерськими господарствами Постова В.В. Тд 2024-03-11 78
29249 Соціально-економічний розвиток ресторанного бізнесу в Україні Постова В.В., Трохимчук В.В. Тд 2024-03-11 46
29248 Івенти в закладах ресторанного господарства: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни Постова В.В. Тд 2024-03-11 47
29246 Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці) Постова В.В. Сун 2024-03-05 52
29245 Сучасні шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Постова В.В. Сун 2024-03-05 48
29244 Особливості управління конкурентоспроможністю на ринку ресторанних послуг = Features of competitiveness management of enterprises on the market of restaurant services Постова В.В. Сун 2024-03-05 39
29243 Сучасні тенденції управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі Постова В.В. Сун 2024-03-05 50
29242 The role of digital technologies in the transformation of the tourism business: prospects for development and impact on the country's economy Chorna N., Korzh N., Kiziun A., Onyshchuk N., Antoniuk K. СWeof 2024-02-25 45
29221 Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період Антонюк К.Г. Сун 2024-02-09 48
29220 Трансформація освітнього процесу в реаліях збройної агресії Антонюк К.Г. Тд 2024-02-09 39
29168 Управління лояльністю споживачів у сфері ресторанного бізнесу = Management of consumer loyalty in the sphere of restaurant business Рябенька М.О., Мазуркевич І.О. Сун 2024-01-08 54
29167 Формування бренду закладів індустрії гостинності = Formation of the brand of hospitality industry Рябенька М.О., Лук'янець А.В. Сун 2024-01-08 46
29103 Використання Wellness-туризму як ефективної форми відновлення здоров'я Антонюк К.Г., Горбатюк Ю.О. Тд 2023-10-16 80
29102 Перспективи розвитку Wellness–індустрії в готельному господарстві України Антонюк К.Г., Севастьянова А.І. Тд 2023-10-16 89